ŠTENCI

S ponosom predstavljamo prvo leglo sibirskih haskija u našoj uzgajivačnici. 5 malenih mušketira je oštenjeno 10.05.2016. te smo na vlastito iznenadenje dobili vrlo šaroliko leglo.

2 crveno bijela mužjaka, 1 crno bijelog mužjaka, 1 svijetlo crvenog mužjaka i 1 sivo bijelog mužjaka.

Otac je predivan predstavnik pasmine koji plijeni svojom elegancijom, pokazao se kao odličan pas u zaprezi, te vrlo uspješan izložbeni pas koji je na raznim svjetskim i internacionalnim izložbama pokazao i dokazao svoju kvalitetu. Njegovo ime je Kailua Lord Chester od milja zvan Chester, snažan muzjak predivnih tamnih bademastih očiju, gustog crno bijelog krzna i umiljatog razigranog karaktera. Iako živi u Rumunjskoj, to nas nije sprijecilo da se upustimo u avanturu i dugacko putovanje do njegovog doma kako bismo ostvarili naše leglo.

Majka ovih 5 mušketira je kujica čija boja krzna podsjeca na zlato. Kujica pedivnog karaktera kakav se samo poželiti može. Također je često sudjelovala na izložbama te plijeni svojim laganim pokretom i veselim umiljatim karakterom. Došla je u Hrvatsku iz Poljske, a njeno ime je La Dam Latea Golden Shine, od milja ''Rori''. Baš kako njeno ime kaže, Zlatni sjaj, takav joj je i karakter - zlata vrijedan.

Od štenaca iz ove kombinacije očekujemo da će izrasti u pedivne snažne pse, prelijepog krzna i jos ljepseg karaktera koji je i karakteristika same pasmine.Ova pasmina je pogodna za život u kuci i stanu, nisu zahtjevni ako im se pruzi dnevna doza aktivnosti koju zahtjevaju.Štenci će odrastati i biti odgajani u kućnom ambijentu, socijalizacija sa njima se radi od najranije dobi kako bi kod novog vlasnika došli kao veseli i stabilni psići. Također, primiti će sva cijepiva za svoju dob, mikročip, posjedovati će rodovnik te biti čišćeni od unutarnjih parazita od 2 tjedna starosti do odlaska u novi dom.

Ukoliko je vlasnik zainteresiran za izložbe sa svojim psom, mi ćemo mu pružiti svu moguću potporu i pomoć.

Sa budućim vlasnicima štenaca ćemo ostati u rendovnom kontaktu kako bismo mogli pratiti razvoj šteneta te njegovu prilagodbu na novu obitelj, te prilagodbu same obitelji na novog člana.

Ako želite postati dio naše Nymeria's bajke i razmišljate o novom članu obitelji - kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili na mail: jelena.kapic@hotmail.com

 

KAILUA LORD CHESTER LORD OF THE RING DELLA CONTEA NORMANNA COVENTRY'S PEACE NEGOTIATOR
CHRISDON'S NEVERENDING STORY
KAILUA DE CIUKCI INNISFREE INSIDER TRADE
BAIN'S NORTHERN KITTEN ON T'KEYS
LA DAM LATEA GOLDEN SHINE UNION Z PIERWSZEJ REKI ARTIC WIND OF WOLF POINT
NOKIA BRAZIL Z PIERWSZEJ REKI
LA DAM LATEA MONONOKE UNTIL THE TOP OF BAKER LAKE
UNDER THE MOONLIGHT OF WOLF POINT

 

Sva naša legla planiramo isključivo po kvaliteti i standardu pasmine, neovisno o boji krzna i očiju štenaca i roditelja, te molimo sve zainteresirane za štene iz naše uzgajivačnice da ne odabiru štene po boji, već da budete otvoreni za sve opcije i birate štene koje karakterno odgovara vašem stilu života.

TRAŽITE ŠTENE? VAŽNO ZA ZNATI! - klikni

 

 

Kontakt informacije

Jelena Kapić
Dublin, Ireland

Mobitel:
+353 83 824 8582

Email:
jelena.kapic@hotmail.com

O nama

Nymeria's je mlada uzgajivacnica sibirskih haskija ciji je glavni cilj da kroz daljnji uzgoj ljudima prikaze i ponudi zdrave i lijepe primjerke pasmine. Kroz godine proucavanja pasmine odlucili smo se da nas uzgoj zapocnemo psima iz kombinacije jakih americkih i europskih linija, prenoseci zdrave i jake gene.

Uzivajte na nasoj web stranici!

 

 

© Copyright 2014. NYMERIA'S kennel :: All rights reserved.